Peppersild

Peppersild består av 4 typer pepper, hvit, sort, grønn og rosé (som egentlig ikke er pepper). Jeg har brukt syltet grønn- og rosépepper, men det går like fint med tørket.

4 sildefileter

1 rødløk i tynne skiver

3 dl vann

1 ss sennepsfrø

1,5 dl eddik (7%)

1 ss hel sort pepper

1 ss hel hvit pepper

2,5 dl sukker

1 ss rosépepper

1 ss grønnpepper

Vann ut fisken, som det står på pakken. Når den smaker passe salt, deles den i gaffelstore biter.

Kok opp vann, sukker, eddik, pepper og sennepsfrø og la det avkjøles helt. Rør inn silden og hell over i et hyggelig glass eller serveringsbolle.

La peppersild stå i kjøleskapet i 2 døgn før du spiser av den.

Peppersild
Peppersild

Du finner flere sildeoppskrifter her.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her.  Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese