Moscow mule

Moscow mule er ikke fra Russand, men Los Angeles, USA og historien bak den er ganske så morsom og handler om tre menn som satt og deppet i en bar i 1941. Den første var eieren av USAs rettigheter til Smirnoff vodka, som ingen i USA ville kjøpe. Den andre mannen var eieren av baren og han hadde masse ingefærøl, han ikke fikk solgt. Den tredje var en forretningsmann som hadde masse kobberkrus, som ingen ville kjøpe. Etter litt alkoholinntak, med tilhørende stigende stemning fant de ut at de ville samarbeide og resultatet ble en cocktail som var laget av vodka og ingefærøl, servert i et kobberkrus.

1 stor eller 6 små isbiter

1/4 lime, delt i 2 + 1 skive til pynt

4 cl vodka

Ingefærøl av god kvalitet, jeg bruker Fever-tree

Legg isbitene i bunnen av kruset (ev. glasset) og tilsett vodka. Skvis limebåtene over vodkaen og slipp båtene oppi også. Fyll opp med ingefærøl og pynt med limeskiven.

 

Moscow mule
Moscow mule

 

Du finner mange spennende drinker, både med og uten alkohol her.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her.  Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese