Tomatsild

Tomatsild er vanlig på norske frokostbord og veldig populært til jul, men den smaker like godt resten av året også. Denne oppskriften er fra oldebesta og min favoritttomatsild.

8 kryddersildfileter

1/2 dl rapsolje

1/2 dl 7 % eddik

1,5 dl sukker

1/2 dl tomatpure

1 knivsodd pepper

1 løk, finhakket

2 ss vann

1 laurbærblad

1 neve finhakket dill

Vann ut silden etter anvisning på pakken. Skyld og tørk av den og del den i gaffelstore biter. Rør sammen resten av ingrediensene og smak til, før du rører inn silden. La den stå kaldt i min. ett døgn før du smaker.

Tomatsild
Tomatsild

 

Du finner masse spennende sildeoppskrifter her.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Hva synes du?

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese