Grasshopper

Grasshopper

Grasshopper er så godt, at den i tillegg til å serveres som en drink, gjerne kan brukes som en voksendessert.

25 ml crème de menthe

25 ml hvit crème de cacao

25 ml fløte

1 myntekvist

25 g smeltet sjokolade (valgfritt, men må være med om den skal være en dessert)

Start med å lage garnityret. Ta en kvist mynte, fjern de nederste bladene og dypp stilken i den smeltede sjokoladen mens du holder de øverste bladene forsiktig. Legg dem på bakepapir og ett kaldt, så sjokoladen stivner.

Mynte med sjokolade

Fyll en cocktailshaker med is og hell i likør og fløte. Rist godt, så det blir kaldt og sil over i et cocktailglass. Pynt med den sjokoladedyppede myntekvisten.

 

Grasshopper
Grasshopper

 

Du finner mange spennende drinker, både med og uten alkohol her.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her.  Nyhetsbrevet er helt gratis.

 

Du kan også følge bloggen på Facebook.

 

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese