Grasshopper er så godt, at den i tillegg til å serveres som en drink, gjerne kan brukes som en voksendessert.
25 ml crème de menthe
25 ml hvit crème de cacao
25 ml fløte
1 myntekvist
25 g smeltet sjokolade (valgfritt, men må være med om den skal være en dessert)
Start med å lage garnityret. Ta en kvist mynte, fjern de nederste bladene og dypp stilken i den smeltede sjokoladen mens du holder de øverste bladene forsiktig. Legg dem på bakepapir og ett kaldt, så sjokoladen stivner.
Fyll en cocktailshaker med is og hell i likør og fløte. Rist godt, så det blir kaldt og sil over i et cocktailglass. Pynt med den sjokoladedyppede myntekvisten.
Du finner mange spennende drinker, både med og uten alkohol her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.