Makaronisalat passer godt til mye forskjellig, f.eks. grillmat, skinkeboks, kjøttpølser og stekte kjøttretter. Den smaker også godt på brødskiva, sammen med kjøttpålegg.
250 g makaroni (ukokt)
4 egg, hardkokte og avkjølt i kaldt vann
1 dl majones
2 dl rømme
1 ts dijonsennep
2 ss agurkmix
2 ts eplesidereddik
Salt og pepper (smak til)
1 vårløk, finstrimlet
1 paprika (i små terninger)
Kok makaronien etter anvisning på pakningen. Hell av kokevannet og skyll dem i kaldt vann, før du lar den renne av seg i et dørslag.
Rør sammen majones, rømme og sennep. Smak til dressingen med agurkmix, eddik, salt og pepper.
Del eggene i små biter med eggedeler og bland dem med majonesblandingen, sammen med makaroni, egg, vårløk og paprika. La makaronisalaten stå en halvtimes tid, så smakene får satt seg før servering.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.