Tacosmørbrød

Tacosmørbrød

Tacosmørbrød er ostesmørbrød men texmex-smak og perfekt når du har tacorester. Du får brukt både kjøttsausen, salsaen, osten og guacamole  eller rømmen. Om du har tacochips, kan de også spises sammen med tacosmørbrød.

Brød- eller loffeskiver

Tacokjøttsaus

Ost

Salsa

Guaccamole eller rømme

Tacochips

Legg kjøttsausen på brødskivene. Fordel ost over og stek på 200 grader til osten er gyllen.

Server med guacamole, som du finner oppskrift på her eller rømme, salsa og chips.

Tacosmørbrød
Tacosmørbrød

 

Du finner flere spennende retter fra Meksiko HER.


Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her.  Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese