Sildetallerken

Sildetallerken

Sildetallerken passer til frokost, forrett, lunsjrett eller som kveldskos. Sild brukes i hele Skandinavia, Storbritannia, de baltiske landene, Nederland, Øst- og Sentral-Europa og i deler av Canada. Silden kan behandles på mange forskjellige måter og smaker godt på en brødskive eller sammen flatbrød.

Du finner masse sildeoppskrifter på bloggen og helt klart noe for enhver smak, men husk at all sild har behov for å stå et par dager i kjøleskapet, for å få perfekt smak, etter at du har lagd dem.

På bildet over ser du akevittsild, sild i det grønne, som er min favoritt, tabascosild, som er favoritten til mannen min og thaisild.

Tacosild
Tacosild

 

Du finner oppskrift på både disse og mange andre, både tradisjonelle og nyere, mer eksperimentelle varianter her. Felles for alle, er at de smaker godt og jeg anbefaler å teste ut tacosild på den yngre garden.

Om du ikke ønsker å lage din egen sild til sildetallerkenen, kan du selvfølgelig kjøpe ferdig sild. De ferdigkjøpte smaker helt ok, men du får kun kjøpt et lite utvalg av varianter, mens når du lager selv, er det kun fantasien som begrenser deg.

Solbærsild
Solbærsild

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

 

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese