Pasta med kylling og kantareller i rosépeppersaus er knallgodt og smaker ekstra bra om høsten. Oppskriften er passe til 4 personer.
600 g kylling lårfilet i strimler
2 sjalottløk, finhakket
200 g kantareller
400 g tørket pasta
Brun kylling, løk og sopp i smør og sett til side.
Rosépeppersaus:
2 ss smør
2 sjalottløk, finhakket
3 dl vann
4 ss oksefond
2 ts røde, syltede pepperkorn
3 dl fløte
Salt
Ev. maisennajevner og sukkerkulør
Fres løken i smøret til den er gyllen. Tilsett pepper, vann, fond og fløte og la det koke til sausen tykner litt. Rør inn litt maisennajevner om sausen er for tynn og litt sukkerkulør om du ønsker mørkere farge. Tilsett litt mer pepper om du ønsker sausen sterkere. Smak til med salt og server bland med kylling, sopp og pasta kokt etter anvisning på pakken.
Du finner flere spennende og velsmakende pastaretter her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.