Ukemeny 46

Lohipaistos

Ukemeny 46 ligger klar. Du kommer inn på oppskriftene ved å følge linkene, enten her, i overskriftene, eller ved å trykke på bildene. Jeg håper menyen faller i smak.

Mandag: Gresk salat med biff
Gresk salat med biff
Gresk salat med biff
Tirsdag: Shakshouka
Shakshouka
Shakshouka
Onsdag: Lakseburger med tartarsaus
Lakseburger med tartarsaus
Lakseburger med tartarsaus
Torsdag: Brennsnute med vossakorv
Brennsnute med vossakorv
Brennsnute med vossakorv
Fredag: Kyllingtagine med smaksrik couscous
Kyllingtagine med smaksrik couscous
Kyllingtagine med smaksrik couscous
Lørdag:
Forrett: Kremet gratinert løksuppe
Kremet gratinert løksuppe
Kremet gratinert løksuppe
Hovedrett: Oksefilet med hasselbackpoteter og konjakk- og peppersaus
Oksefilet med hasselbackpoteter og konjakk- og peppersaus
Oksefilet med hasselbackpoteter og konjakk- og peppersaus

 

Dessert: Karamelldrøm med popcorn
Karamelldrøm med popcorn
Karamelldrøm med popcorn

 

Søndag:
Forrett: Spinatsuppe
Spinatsuppe
Spinatsuppe
Hovedrett: Lohipaistos – gravlaks- og potetform
Lohipaistos – gravlaks- og potetform
Lohipaistos – gravlaks- og potetform
Dessert: Kokosis med karamellsaus
Kokosis med karamellsaus
Kokosis med karamellsaus

 

Ukemeny uke 46 er bare et forslag og du finner masse andre spennende oppskrifter HER.

Du finner flere spennende og varierte menyer HER.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din HER. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese