Ukemeny 4 ligger klar. Du kommer inn på oppskriftene ved å følge linkene, enten i overskriftene, eller ved å trykke på bildene. Jeg håper menyen faller i smak.
Mandag: Gratinert løksuppe
Tirsdag: Thainudler med laks
Onsdag: Carne de porco á Alentejana
Torsdag:
Fredag: Nachos med biff
Lørdag:
Forrett: Rekerisotto
Hovedrett: Andebryst sous vide med portvinssaus
Dessert: Bær med vaniljekesam og eggelikør
Bær med vaniljekesam og eggelikør
Søndag:
Forrett: Kamskjell med appelsin- og mangokompott og persillerotchips
Hovedrett: Bankekjøtt av elg
Dessert: Verdens beste med peanøtter
Ukemenyen er bare et forslag og du finner masse andre spennende oppskrifter HER.
Du finner flere spennende og varierte menyer HER.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din HER. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.