Bagette med skinke og eggerøre

Bagett med skinke og eggerøre

Bagett med skinke og eggerøre er en god og lettvinn lunsj, om du ikke velger å lage bagetten selv. Dette er også super turmat, som kan gjøres helt ferdig før turen starter og nytes med en kopp kaffe, brus, vann, eller et glass øl eller vin.

Eggerøren:

6 egg

6 ss fløte eller melk

1⁄2 ts salt

1⁄4 ts pepper

2 ss finhakket gressløk

Visp alle ingrediensene til eggerøre sammen og stek på middels varme i 1 ss smør, til det begynner å bli en fast masse. Eggerøre smaker best varm, men fungerer helt fint kald også.

Bagettene:

Du finner oppskrift på bagetter her, om du vil lage selv. Det er litt jobb, men jeg pleier å lage mange og legge i fryseren halvstekte, til senere. Ellers finner du både halvstekte og ferdigstekte i butikken.

Påsmøring av bagettene:

Bagetter

Smør

Eggerøre

Spekeskinke av god kvalitet

Tomat i skiver

Agurk i skiver

Paprika i skiver

Del bagettene i passe lengder, sett dem på siden og del nesten igjennom på langs. Smør dem innvendig og legg på eggerøre, skinke, tomat, agurk og paprika.

Baguette med skinke og eggerøre
Bagett med skinke og eggerøre

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese