Taco med fisk smaker bedre enn det høres ut. Jeg liker godt denne varianten med laks og hjemmelaget salsa. Det går fort å lage fisketaco. Den trenger kun å stekes i 2 minutter med krydder og olje og den tilsettes heller ikke vann, som du gjør med kjøttdeigtaco. Jeg bruker hjemmelaget tacokrydder, som du finner oppskrift på her. Da har du kontroll på både saltmengden og styrken selv. Denne oppskriften er passe til 4 personer.
Fisken:
600 g fiskefilet, f.eks. laks, ørret, torsk eller sei
4 ss tacokrydder, gjerne hjemmelagd
2 ss nøytral olje, f.eks raps
Dersom du bruker torsk eller lignende, er det viktig å salte den litt i forveien og legge den kaldt, så den blir litt fastere. Skyll og tørk av den, før du fortsetter med resten av oppskriften. Krydre fisken med tacokrydder og stek den i oljen i 1 minutt på hver side.
Salsa:
1/2 slangeagurk i små terninger
1/4 finhakket rødløk
1 liten boks mais
Bland alle ingrediensene til salsaen og smak til med salt og pepper
Server fisketaco med lomper, tacosaus etter eget ønske, reven ost og ev. rømme eller guacamole, som du finner oppskrift på her.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.