Potetvafler til middag er godt, lettvint og mettende. Prøv dem i stedet for fredagstacoen eller til lunsj eller kveldsmat.
Jeg har servert mine potetvafler med salat, finhakket rødløk, mais, rømme og bacon.
Om du ønsker, kan du bruke mye annet også, for eksempel smårettskinke, røkelaks eller forskjellige middagsrester. Potetvafler er en vinner hos de minste barna også. Sett tilbehøret i boller på bordet og la dem selv bestemme hva de vil ha på vaffelen sin.
4 egg
4 dl melk
3 dl hvetemel
1 dl potetmel
1 ts salt
3 ss smeltet smør
1 ts pepper
1 ts bakepulver
5 revne middels store poteter
1 finstrimlet vårløk
Rør sammen egg, melk, hvetemel, potetmel, salt, pepper, bakepulver, smør, poteter og vårløk. La det svelle i ca 1/2 time før du steker dem på middels varme i vaffeljernet og serverer dem med ønsket tilbehør.

Du finner oppskrifter på flere småretter her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.