Dubaisjokolade er deilig godteri fra Dubai, som har spredd seg over hele verden i rekordfart. Den er ganske dyr, men mye billigere å lage selv og det er ikke vanskelig heller. Du får kjøpt pistasjkrem og kataifi i asiatiske butikker.
400 g melkesjokolade
440 g pistasjkrem
220 g kataifi

Smelt halvparten av sjokoladen i en bolle over en kjele med varmt vann, før du heller den over i en form, dekket med bakepapir. Fordel den flytende sjokoladen jevnt utover og sett den kaldt, til den har stivnet igjen.
Fordel kataifi utover er stekebrett og sett i ovnen på 180 grader, til den blir gyllen og sprø.
Rør sammen kataifi og pistasjkrem i en bolle og fordel blandingen jevnt over den stivnede sjokoladen.
Smelt resten av sjokoladen og fordel den over, så pistasjkremen blir helt dekket.
Sett formen kald igjen og la sjokoladen stivne helt. Del opp etterhvert som den skal nytes.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.