Påske og lam hører sammen

Lam sous vide med hasselbackpoteter og mammas deilige saus

Påske og lam hører sammen og her finner du oppskrifter til enhver anledning, inkludert forslag til hva du kan bruke restene til. Du finner alle oppskriftene og mange flere spennende varianter HER. Hvorfor ikke prøve en eller flere av disse spennende variantene av påskelammet:

Begersvingenlam eller kampen om den grønne gørra:

Dette lammet har en italiensk vri og er vår absolutte lammefavoritt.

 

Pinnekjøtt med kålrabistappe og en nydelig saus:

Tradisjonsrikt og godt og sausen er en skikkelig vinner.

 

Nordafrikansk Lammelår:

Lammelår med varme kryddere, mye smak men ikke sterkt.

 

Lammecaré med potet og løkstabler:

Godt og saftig lam med deilig tilbehør.

 

Kokos- og currymarinerte lammelår i skiver:

En mer sør-østasiatisk variant av lam og skikkelig nam.

Lam i tortilla:

Perfekt restematrett, eller du kan kjøpe ferdige lammestrimler.

 


Indrefilet av lam med potetmos, betemiks og gremolata:

Det møreste lammekjøttet med deilig og litt uvanlig tilbehør.

Lam sous vide med hasselbackpoteter og mammas deilige saus:

Deilig, sous vide-behandlet lam, men du kan ta det i ovnen i stedet, om du vil.

 


Hjemmelaget lammekebab:

Restemat igjen, eller du kan kjøpe ferdige lammestrimler i butikken.

Du finner alle oppskriftene og mange flere spennende varianter HER.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese