Pirrende potetmos

Pirrende potetmos inneholder wasabi og purre og passer spesielt godt til fisk. Om du ikke har mandelpoteter, kan du bruke andre melne poteter.

500 g mandelpoteter

150 g smør

6 ss fløte

Wasabi

Purre

Salt og pepper

Skrell mandelpoteter og kok dem møre i usaltet vann. Hell av kokevannet og la potetene dampe av seg uten lokk, slik at de blir tørre på overflaten.

Mos potetene, og rør inn smeltet smør og fløte. Pisk til du får en jevn og luftig puré. Smak til med wasabi, salt og pepper. Rør inn finstrimlet purre og server pirrende poteter rykende varme.

Pirrende potetmos
Pirrende potetmos

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese