Gnocchi med biff og blåskimmelsaus, som mamma lager det

Gnocchi er en pasta laget med potet og fås snart fersk i alle matbutikker. Denne deilige retten er mammas spesialitet. Om du ikke vil steke biff, kan du enten servere uten, eller du kan bruke roastbiff.

1/3 ltr. fløte

1 cm hvitløk fra tube

2 ss soyasaus

100 g blåskimmelost (eller mer, om du liker smaken godt)

1/2 ts pepper

Bland alt i en kjele og kok opp under stadig omrøring. La det småkoke i noen minutter, til sausen tykner litt.

Kok gnocchi etter anvisning på pakken. Blander gnocchi og saus før servering.

Stek biff etter eget ønske og skjær opp i tynne skiver. Legg  gnocchi og sausen på en tallerken, legg på biff. Pynt med litt salat, jordbær og tomater. Riv over parmesan. 

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese