Salat med biff og bacon er perfekt, om du har rester etter biffmiddagen. Jeg liker å legge salat på fat i stedet for i en bolle, men det er selvfølgelig opp til enhver.
Salat revet i passe biter
Vårløk i fine strimler
Agurk i små terninger
Minitomater, delt i fire
Biffkjøtt i terninger
Sprøstekt smårettbacon (jeg tar det i en form i ovnen, helt uten ekstra fett)
Mais
Pinjekjerner
Reven ost (jeg liker en vellagret, men om du heller vil ha vanlig gulost, kan du bruke det)
Legg alt lagvis, i den rekkefølgen du ønsker, eller bland sammen i en bolle.
Sett fram en god olivenolje og en balsamicoeddik og la hver enkelt forsyne seg selv.
Du finner flere oppskrifter på spennende og velsmakende salater fra fjern og nær HER.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din HER. Nyhetsbrevet er helt gratis.