Kyllingfilet er alltid godt, men jeg liker å gjøre litt mer ut av den enn å steke den i panna og her er en fylt variant, som vi synes smaker deilig.
6 kyllingfileter
1 glass god pesto
1 glass finhakket soltørket tomat
100 g finhakket fetaost
Litt peppermiks
6 skiver gulost, gjerne vellagret
12 baconskiver
Legg kyllingfiletene mellom 2 lag plast og bank dem til 1/2 cm tykkelse. Smør på et tynt lag med pesto, legg på finhakket soltørket tomat og fetaost.
Dryss over peppermiks og legg på en skive gulost, gjerne vellagret. Rull sammen kyllingfiletene og bind rundt med baconskiver.
Stekes i ovnen på 180 g i ca 30 minutter, til de er gjennomstekte, men fortsatt saftige.
Fylt kyllingfilet serveres med f.eks. bakte småtomater, søtpotetmos, stekt sopp og blomkål.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.