Steam buns – Gua bao med oksekjøtt er en av favorittrettene mine for tiden. Du kan lage steam buns selv, men du finner dem også i frysedisken, så du bare kan varme dem.
800 g biffkjøtt i strimler
4 ss honning
5 ss soyasaus
4 ss vann
1,5 ss sesamolje
1/2 ts pepper
4 fedd finhakket hvitløk
2 løk i strimler
2 paprika i strimler
Koriander
Lag marinade, ved å blande honning, soyasaus, vann, sesamolje, pepper og hvitløk. Tilsett kjøttet og løken og la det marinere i minimum 1 time, men gjerne over natta.
Brun kjøttblandingen i nøytral olje og tilsett paprika helt mot slutten, så den akkurat blir varm. Server med steambuns, varmet i dampkoker og koriander.
Du finner oppskrift på steam buns HER.
![Steam buns - Gua bao med oksekjøtt Steam buns - Gua bao med oksekjøtt](https://i0.wp.com/www.aperitivomat.no/wp-content/uploads/CC879DBB-E60D-49A1-9075-EDD36F532C37.jpeg?resize=750%2C500&ssl=1)
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.