Gratinerte sjøkreps

Gratinerte sjøkreps er en helt fantastisk god forrett, som jeg virkelig anbefaler. Meny selger ofte fersk sjøkreps i helgene.

12 sjøkreps

200 g smør

1 liten potte finhakket, fersk estragon

1 ss tørket estragon

2 lime, saften og revet skall

Bland sammen smør, estragon lime og revet limeskall.

Legg krepsene på magen, del dem i to og ta ut tarmen (eller be dem gjøre det for deg i fiskedisken). Ta ut paven, eller kapp av hodet, som jeg har gjort her.

Legg krepsen på et stekebrett, kledd med bakepapir og legg på smørblandingen.

Sett dem i ovnen på grillfunksjon i 5 minutter. Pynt med litt estragon og limebåter. Server gratinerte sjøkreps med aioli og godt brød.

Sjøkreps før gratinering
Sjøkreps før gratinering

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her.  Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

 

Gratinerte sjøkreps
Gratinerte sjøkreps

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese