Karri- og sennepssaus ble til en gang vi hadde lyst på lammekarré, men ikke ønsket en helt standard lammerett. Den ble skikkelig god og egner seg også til både svin og kylling.
3 store, finhakkede sjalottløk
1 finhakket hvitløk
1 eple i små terninger
Smør til steking
1 ts honning
2 ts karri
1 ss grov sennep
1 ss lammefond
3 dl fløte
Salt og pepper
2 ss finhakket gressløk
Fres sjalottløk, hvitløk og eple i smør til det er mykt og blankt. Tilsett honning, karri, sennep, lammefond og fløte. La det koke 10 minutter, før alt kjøres sammen til en jevn saus, med en stavmikser. Smak til karri- og sennepssaus med salt og pepper og tilsett gressløk rett før servering.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.