Mattradisjonene i Japan er annerledes enn andre asiatiske land. I Japan er man nøye med å bevare den naturlige smaken og bevare den under tilberedningen. Det brukes mye ris og fisk. Sushi er nok det mest kjente av den japanske maten, men de er også kjent for storfe fra Kobe (wagyu), som lever i luksus med daglig massasje.
- Agurksalat til fiskeretter fra Sør-øst Asia
- Bakt laks med teriyakisaus, spinat og mangosalat
- Biff teriyaki – deilig mat fra Japan
- Biff teriyaki med nudler
- Brokkolini gomaae
- Fersk tunfiskbiff
- Friterte plantanas
- Japansk fiskesuppe med tofu og omelett
- Japansk ramensuppe med pankokylling
- Japansk sjokoladekake
- Kald saus som i Østen
- Kokostonkatsu
- Kushiyaki med nudelsalat
- Kylling karaage i wrap med chilimajones
- Kylling og bok choy i teriyakisaus
- Kylling teriyaki
- Laks med hjemmelaget teriyakisaus
- Laks som i Østen
- Laks teriyaki
- Laks teriyaki med deilige grønnsaker
- Laksesalat
- Marinert tunfisk med brokkolini gomaae
- Matchaterrin
- Melonmartini
- Okonomiyaki – japansk pannekake
- Østers med smak av Østen
- Ramensuppe med biff
- Salma med litt smak av Østen – nydelig og lettlagd
- Shabu shabu
- Soyasaus med ingefær
- Sticky rice
- Svinenakkespyd med japansk ketsjup og papayasalat
- Teriyakipizza med biff
- Tunfisk med smak av Øst-Asia
- Tunfisk på japansk vis
- Tunfisk som i Østen
- Tunfisktataki
- Yakitorispyd av kylling med nudelsalat
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.