Berbere

Berbere

Berbere er en krydderblanding fra Afrikas horn og brukes i Etiopia, Eritrea, Djibouti og Somalia.

1 dl chilipulver

1/2 dl paprikapulver

1 ss cayennepepper

1 ts løkpulver

1 ts malt ingefær

1 ts spisskummen

1 ts malt koriander

1 ts malt kardemomme

1 ts malt bukkehornkløver

1/2 ts hvitløkspulver

1/2 ts malt kanel

1/4 ts malt muskat

1/2 ts malt allehånde

1/2 ts nellik

Knus alt som ikke er finmalt i en morter, bland alt godt sammen og oppbevar i tett boks til du skal bruke det.

Trenger du inspirasjon til oppskrifter fra disse landene? Sjekk her.

Berbere
Berbere

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese