Maten fra Pakistan minner mye om den indiske maten. Den er krydret og serveres ofte med brød, f.eks. nan.
Pakistanske oppskrifter:
- Asiatisk kylling i form
- Blåskjell garam masala
- Chapati
- Eple- og pærechutney
- Eple- og plommechutney
- Eplechutney
- Fiskesuppe av blåskjellkraft
- Gadjar halwa – en deilig dessert
- Grillspyd av kylling med gul ris og raita
- Grillspyd med kylling og kalv
- Grillspyd med lam og paneer
- Gulrotraita
- Hot tomatsuppe
- Keema naan (kima nan)
- Kulfi – iskrem
- Kylling tikka masala
- Kylling tikka med roti og raita
- Laks tikka masala
- Lam pilav (pilaff, pilau, plov)
- Lammebollebiriyani
- Lettvinn mangois
- Mangochutney
- Mangolassi
- Masalanan
- Nanbrød med chili
- Nanbrød med hvitløk – knallgode
- Nanbrød med hvitløk og koriander
- Nanbrød med koriander
- Nanbrød med løkfrø (Nigellafrø)
- Pakistanske lammeboller
- Paneer – peynir
- Peshwarinan
- Pilafris
- Raita
- Raita med granateple
- Salat med nøtter og mangodressing
- Tandoorikylling
- Yoghurtsaus med mango