Advent – litt inspirasjon

Advent er en fin tid, synes jeg. Jeg starter med matforberedelser tidlig og legger surkål, rødkål, medisterkaker, julepølser og kaker i fryseren. Julegavene er jeg også ferdig med tidlig hvert år, så jeg kan nyte førjulen og ikke stresse rundt. Jeg koser meg når jeg pynter til advent. Det er mye hyggelig man kan gjøre, både inne og ute. Jeg er en av dem som fortsatt bruker lilla.

Nypyntet bord
Nypyntet bord

Her har jeg dekket et adventsbord og bordets midtpunkt, er selvfølgelig den vakre blomsten fra Interflora.

Advent- nypyntet bord
Advent- nypyntet bord

På den ene kjøkkenbenken har jeg satt et sølvfat med en flaske av en av yndlingsvinene mine med litt pynt rundt.

Advent på kjøkkenet
Advent på kjøkkenet

Under trappa har en koselig lykt og en krans fått plass.

Advent på kjøkkenet
Advent på kjøkkenet

Adventspynten ute er så nøytral at den også passer hele jula bare ved å bytte til røde duker og lys.

Advent på trappa
Advent på trappa
Julepyntet urne på trappa
Julepyntet urne på trappa

Det lille juletreet har jeg fått av faren min og samboeren hans.

Jul på trappa
Jul på trappa

Drageren i loungen ved boblebadet er pynta med avklippede furukvister, utelys og uknuselig juletrepynt.

Advent i loungen
Advent i loungen

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her.  Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese