Bangladeshs nasjonaldag markerer frigjøringen fra Pakistan og feires med parader, politiske taler, konserter, tivoli og diverse private arrangementer.
Maten fra Bangladesh er velsmakende og aromatisk. Den er preget av indisk, persisk, tyrkisk og arabisk matkultur. Du finner spennende oppskrifter fra Bangladesh HER.
Bangladeshs nasjonaldag markerer frigjøringen fra Pakistan og feires med parader, politiske taler, konserter, tivoli og diverse private arrangementer.
Maten fra Bangladesh er velsmakende og aromatisk. Den er preget av indisk, persisk, tyrkisk og arabisk matkultur. Du finner spennende oppskrifter fra Bangladesh HER.
Biff og blowjobdagen (steak & BJ Day) er i dag og konseptet er enkelt. Ikke noe kort, blomster, sjokolade eller andre gaver, kun servering av biff og blowjob. Du finner oppskrift på denne deilige biffmiddagen HER.
Biff og blowjobdagen (steak & BJ Day) er i dag og konseptet er enkelt. Ikke noe kort, blomster, sjokolade eller andre gaver, kun servering av biff og blowjob. Du finner oppskrift på denne deilige biffmiddagen HER.
Biff og blowjobdagen (steak & BJ Day) er i dag og konseptet er enkelt. Ikke noe kort, blomster, sjokolade eller andre gaver, kun servering av biff og blowjob. Du finner oppskrift på denne deilige biffmiddagen HER.
Fetetirsdag (feitetirsdag – feittirsdag – grautatirsdag – hvitetirsdag – mardi gras) er dagen før faste. Denne dagen skulle du spise kraftig kost, som en overgang til de magre fastedagene. I Norge er det flere tradisjoner denne dagen, saltkjøtt og kålrotstappe er tradisjon i Trøndelag. Det er også vanlig å spise rømmegrøt, og fastelavnsboller.
Om du har lyst på pinnekjøtt på fetetirsdag, finner du oppskrift med en helt nydelig saus HER.
Om du har lyst på rømmegrøt, finner du oppskrift HER.
Fetetirsdag (feitetirsdag – feittirsdag – grautatirsdag – hvitetirsdag – mardi gras) er dagen før faste. Denne dagen skulle du spise kraftig kost, som en overgang til de magre fastedagene. I Norge er det flere tradisjoner denne dagen, saltkjøtt og kålrotstappe er tradisjon i Trøndelag. Det er også vanlig å spise rømmegrøt, og fastelavnsboller.
Om du har lyst på pinnekjøtt på fetetirsdag, finner du oppskrift med en helt nydelig saus HER.
Om du har lyst på rømmegrøt, finner du oppskrift HER.
Laksetaco smaker bedre enn det høres ut. Jeg liker godt denne varianten med fisk og hjemmelaget salsa. Det går fort å lage laksetaco. Den trenger kun å stekes i 2 minutter med krydder og olje og den tilsettes heller ikke vann, som du gjør med kjøttdeigtaco. Denne oppskriften er passe til 4 personer.
Laksen:
600 g laksefilet, f.eks. Salma
4 ss tacokrydder, gjerne hjemmelagd
2 ss nøytral olje, f.eks raps
Krydre laksen med tacokrydder og stek den i oljen i 1 minutt på hver side.
Salsa:
4 tomater i små terninger
1/2 slangeagurk i små terninger
1/4 finhakket rødløk
1 liten boks mais
Bland alle ingrediensene til salsaen og smak til med salt og pepper
Server laksetaco med lomper, tacosaus etter eget ønske, reven ost og ev. rømme eller guacamole, som du finner oppskrift på her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Venezuelas nasjonaldag er en feiring av frigjøringen fra Spania i 1811. Dagen feires med militærparader.
Venezuelas mat er variert, full av ferske råvarer og med noen fascinerende kombinasjoner. Den er inspirert av Latin-Amerika, men med mye europeisk og vestafrikansk innflytelse.
Venezuelas nasjonaldag er en feiring av frigjøringen fra Spania i 1811. Dagen feires med militærparader.
Venezuelas mat er variert, full av ferske råvarer og med noen fascinerende kombinasjoner. Den er inspirert av Latin-Amerika, men med mye europeisk og vestafrikansk innflytelse.