Julaften

Dette er en av de koseligste dagene i året, hos oss og vi starter med mølje med øl og akevitt klokka 12.00. Middagen, som er ribbe med mediskter og surkål, serveres i kveldinga. Da jeg var yngre var alltid middagen klokka fem, men det er vi ikke så nøye på lenger, siden alle pleier å være veldig mette etter mølja.

Samme hva slags juletradisjoner du har, her er oppskrift på vårtradisjonelle ribbe, så du får kokt mølje samtidig.

Julaften

Dette er en av de koseligste dagene i året, hos oss og vi starter med mølje med øl og akevitt klokka 12.00. Middagen, som er ribbe med mediskter og surkål, serveres i kveldinga. Da jeg var yngre var alltid middagen klokka fem, men det er vi ikke så nøye på lenger, siden alle pleier å være veldig mette etter mølja.

Samme hva slags juletradisjoner du har, her er oppskrift på vårtradisjonelle ribbe, så du får kokt mølje samtidig.

Julaften

Dette er en av de koseligste dagene i året, hos oss og vi starter med mølje med øl og akevitt klokka 12.00. Middagen, som er ribbe med mediskter og surkål, serveres i kveldinga. Da jeg var yngre var alltid middagen klokka fem, men det er vi ikke så nøye på lenger, siden alle pleier å være veldig mette etter mølja.

Samme hva slags juletradisjoner du har, her er oppskrift på vårtradisjonelle ribbe, så du får kokt mølje samtidig.