Jeg har ofte latt meg begeistre av den intense rødfargen noen av rettene har på indiske og pakistanske restauranter og nå har jeg funnet den i en nettbutikk. Denne retten ser spennende ut og smaker veldig godt.
Denne oppskriften er passe til 4 personer.
Grillspydene:
5 dl gresk yohgurt
2 ss garam masala
1/2 ts TRS red food color
800 g kylling lårfilet i terninger
Tre kyllingen på spyd, bland resten av ingrediensene, smør inn kyllingen med blandingen og la det marinere i min. 1 time, gjerne over natten.
Grill spydene på alle kanter, til de har fått fin bruning, men fortsatt er saftige.
Risen:
Kok jasminris til 4-6 personer etter anvisning på pakka, men tilsett 2 ts gurkemeie.
Raita finner du oppskrift på her.
Du finner flere spennende oppskrifter fra India her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-posten din her. Det er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.