USA har selvfølgelig sin egen pølsedag. Heldigvis har det kommet mange spennende varianter av pølser i Norge etter hvert også, så det er bare å teste nye varianter og prøve seg fram. De kan selvfølgelig også brukes til pasta, pizza, omelett og mye mer. Du finner noen varianter og en del tilbehør her.
USA har selvfølgelig sin egen pølsedag. Heldigvis har det kommet mange spennende varianter av pølser i Norge etter hvert også, så det er bare å teste nye varianter og prøve seg fram. De kan selvfølgelig også brukes til pasta, pizza, omelett og mye mer. Du finner noen varianter og en del tilbehør her.
I USA feires guacamolen hvert år på denne dagen. For å lage guacamole moses avokado, gjerne med en gaffel. Deretter tilsettes ulike smakstilsetninger, f.eks. limesaft, salt, grønn chili, koriander, finhakket løk og hvitløk tilsettes hyppig. I Mexico tilsettes som regel grønn tomat også, men ettersom dette ikke er så lett å finne i Norge, må vi ta til takke med rød tomat.
I USA feires guacamolen hvert år på denne dagen. For å lage guacamole moses avokado, gjerne med en gaffel. Deretter tilsettes ulike smakstilsetninger, f.eks. limesaft, salt, grønn chili, koriander, finhakket løk og hvitløk tilsettes hyppig. I Mexico tilsettes som regel grønn tomat også, men ettersom dette ikke er så lett å finne i Norge, må vi ta til takke med rød tomat.
I USA feires guacamolen hvert år på denne dagen. For å lage guacamole moses avokado, gjerne med en gaffel. Deretter tilsettes ulike smakstilsetninger, f.eks. limesaft, salt, grønn chili, koriander, finhakket løk og hvitløk tilsettes hyppig. I Mexico tilsettes som regel grønn tomat også, men ettersom dette ikke er så lett å finne i Norge, må vi ta til takke med rød tomat.