Gresk laks er en smakfull rett, som er enkel å lage. Jeg synes det kan være ganske greit å lage hele middagen i en form i ovnen og denne oppskriften er passe til 4 personer.
4 ss olivenolje
800 g laks
1 finhakket rødløk
10 grønne oliven i tynne skiver
20 minitomater delt i to eller fire, avhengig av størrelsen
4 vårløk i strimler
1 glass fetaost, inkludert oljen den ligger i
8 soltørkede tomater i strimler
1 pk. sukkererter
1 ss tzatzikimiks
Risle olivenolje i bunnen av en ildfast form. Legg på laks i porsonsstykker. Strø over rødløken, begge slag tomater, olivenen, sukkerertene, vårløken og osten. Bland fetaostoljen med tzatzikimiks og hell den over grønnsakene. Dekk med aluminiumsfolie og sett i ovnen på 200 grader. Sjekk etter 30 minutter om laksen er ferdig og stek ev. litt til.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.