Amarettopannacotta

Amarettopannacotta

Amarettopannacotta er en deilig avslutning på et godt måltid. Amaretto er en likør laget på mandler og den passer veldig godt i pannacotta.

Pannacotta:

9 dl fløte

1 dl Amaretto de Saronno eller en annen mandellikør

200 g sukker

6 gelatinplater

Legg gelatinen i litt kaldt vann, så den blir geleaktig.

Kok langsomt opp 2 dl av fløten, sammen med sukkeret og amarettoen. La blandingen koke i to minutter.

Klem ut vannet av gelatinen og bland den inn i den kokte fløteblandingen. Tilsett resten av fløten og hell panna cottaen over i 8 porsjonsformer. Pynt med et mynteblad og sett formene kaldt til de skal serveres.

Server gjerne Amarettopannacotta med friske bær.

Amarettopannacotta
Amarettopannacotta

 

Du finner flere velsmakende og spennende desserter fra fjern og nær her.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

 

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese