Appelsinsaus til kylling eller and passer perfekt til fjærkre og er enkel å lage.
1 ss smør
1 fedd finhakket hvitløk
3/4 l appelsinjuice
1 finhakket løk
3 ss brunt sukker
1 ss kyllingfond
Maizenna
1 ts estragon
50 g smør
Blank løken og hvitløken i smør. Det skal ikke bli brunt. Tilsett sukker, fond og juice. La det koke ned til 1/3 av væskemengden. Sil av så du får en fin, jevn sjy. Tilsett estragon og jevn med maisenna til passe sausekonsistens. Rett før servering tilsettes smør, så sausen blir blank og fin.
Du finner flere spennende sausoppskrifter her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din HER. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.
Så god sausen så ut! 🙂
Takk 👍