Asiatisk kyllingform er inspirert av maten fra Sør-øst Asia. Det er litt sting i sausen, og du kan gjøre retten sterkere eller mildere ved å justere mengden spicy pot sauce.
2 rødløk i strimler
2 paprika i forskjellige farger i strimler
4 -6 kyllingfileter i strimler, brunet i stekepanne med litt olje
1 pk cashewnøtter, ristet raskt i tørr panne, så de får fin farge
1 fl sataysaus
1/2 fl spicy pot sauce (sukiaki shabu shabu)
1 boks kokoskrem (400 ml)
1 pk revet ost
Frisk koriander til pynt

Legg kyllingfilet, løk og paprika i ildfast form. Rør sammen sataysaus, spicy pot sauce og kokoskrem og hell det over kyllingblandingen. Dryss over revet ost og sett i ovnen på 200 grader i 30 min. eller til osten har fått fin, gyllen farge. Server med ris eller nudler, kokt etter anvisning på pakken.

Du finner matretter fra hele verden HER.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.