Balsamicopoteter smaker nydelig til stekt eller grillet kjøtt. Oppskriften er passe til 4 personer.
1 kg kokefaste poteter i 1/2 cm skiver
5 rødløk i strimler
200 g smør
Salt og pepper
Fersk timian
2,5 dl god, vellagret balsamico
Legg smøret i klatter i langpannen og legg i potetskiver og løkstrimler. Sett pannen i ovnen på 200 grader og stek til blandingen begynner å få farge, rør av og til. Krydre med salt og pepper, legg på noen kvister frisk timian og hell over halvparten av balsamicoen. Rør godt sammen og dekk til med aluminiumsfolie. La det steke videre til potetene er møre, ta av folien og hell på resten av balsamicoen. Pynt med frisk timian.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.