Jeg ble oppdratt med at alt måtte smakes på – hver gang, siden smaken stadig utvikler seg. Jeg mener fortsatt at det er viktig at vi ikke begrenser neste generasjons muligheter til å teste nye smaker. Dette gjør at kategorien for barnebursdag er ganske utvidet når du sammenligner med det vanlige begrepet for hva som serveres i barnebursdager.
Siste oppskrifter:
- Anleggsplasskake uten eggAnleggsplasskake er morsomt og enkelt å lage. Siden barnebarnet mitt er i overkant interessert i anleggmaskiner, er det ikke vanskeligFortsett å lese «Anleggsplasskake uten egg»
- Arme riddereArme riddere kan brukes til frokost, lunsj, mellommåltid, en koserett på kvelden eller dessert, med is til. Det er enFortsett å lese «Arme riddere»
- Babka – cozonac med nøtte og mandelsponBabka – cozonac med nøtte er gjærbakst, med opprinnelse i jødiske befolkninger i flere land. Du kan fylle den medFortsett å lese «Babka – cozonac med nøtte og mandelspon»
- Baguettepizza – lettvint og godtBaguettepizza er en kjapp lunsj-, kvelds- eller middagsrett, som kan varieres i det uendelige og om nødvendig tilpasses hver enkeltFortsett å lese «Baguettepizza – lettvint og godt»
- Baguettepizza med kjøttsausBaguettepizza med kjøttsaus er en god lunsj-, kvelds- eller middagsrett, og en super måte å bruke rester på. Baguettepizza smakerFortsett å lese «Baguettepizza med kjøttsaus»
- Bananpannekaker med lønnesirupBananpannekaker med lønnesirup kan brukes som dessert eller en litt usunn frokost. Pannekakene: 1 dl finmalte havergryn 1/2 dl mandelsponFortsett å lese «Bananpannekaker med lønnesirup»
- BananpuddingBananpudding smaker godt for barn i alle aldre. Du kan bruke en kjeks du liker, f.eks. sjokoladekjeks eller vaniljekjeks. BananpuddingFortsett å lese «Bananpudding»
- BlomsterpottedessertBlomsterpottedessert er ikke helt det den ser ut som. Ikke la deg skremme, den smaker godt, er enkel å lageFortsett å lese «Blomsterpottedessert»
- Boller som har «alt»Boller som har «alt» er ikke som andre boller. Jeg så en reklame for en bensinstasjonbolle og tenkte, hvor vanskeligFortsett å lese «Boller som har «alt»»
- Brennende kjærlighet – et gufs fra 80-talletBrennende kjærlighet er en rett fra 80-tallet, som jeg nesten hadde glemt. Jeg satt og kikket i gamle kokebøker ogFortsett å lese «Brennende kjærlighet – et gufs fra 80-tallet»
- BringebærcoulisBringebærcoulis er en deilig bringebærsaus, som passer til mange desserter, som f.eks. iskrem, panna cotta og mandelkjernepudding. Det er lettFortsett å lese «Bringebærcoulis»
- Brioche pølsebrødBrioche pølsebrød er luftige og saftige pølsebrød med franske aner. Brioche er fransk gjærbakst, som har en lekker gulfarge. DetFortsett å lese «Brioche pølsebrød»
- BriocheburgerbrødBriocheburgerbrød er saftige og luftige burgerbrød, som er supre som ferske, men også egner seg til frysing. Brioche er franskFortsett å lese «Briocheburgerbrød»
- Brownieskjeks med peanøttsmørkremBrownieskjeks med peanøttsmørkrem er, i tillegg til å være kjempegode, også glutenfrie. Du kan bytte ut rismelet med hvetemel å fåFortsett å lese «Brownieskjeks med peanøttsmørkrem»
- Burger med smak av ItaliaBurger med smak av Italia er perfekt, om du er glad i burger, og liker italienske smaker. Den kan lagesFortsett å lese «Burger med smak av Italia»
- Burger med thaivriBurger med thaivri er en favoritt her i huset. Med hjemmelagde burgerbrød, smaker det ekstra godt. Hamburgere: 400 g karbonadedeig 200Fortsett å lese «Burger med thaivri»
- BurgerbrødBurgerbrød er enkelt å lage selv og de smaker veldig godt. Denne oppskriften gir 16 fine og luftige burgerbrød. JegFortsett å lese «Burgerbrød»
- Cake popsCake pops ble oppfunnet av en blogger fra USA i 2011 og har spredd seg i rekordfart over store delerFortsett å lese «Cake pops»
- Calzone – innbakt pizzaCalzone er en italiensk innbakt pizza, som kan fylles med det meste. Denne har jeg fylt med italiensk kjøttsaus, menFortsett å lese «Calzone – innbakt pizza»
- Chocolate Chip CookiesChocolate Chip Cookies ser du i butikker, på bensinstasjoner og mange andre steder, men de er svært enkle og myeFortsett å lese «Chocolate Chip Cookies»
- Chocolate chip cookies med hvit sjokoladeChocolate chip cookies med hvit sjokolade er deilig, både alene og som tilbehør til f.eks. iskrem. Jeg liker den hviteFortsett å lese «Chocolate chip cookies med hvit sjokolade»
- DaimkakeDaimkake er deilig både til kaffen og som dessert. Denne oppskriften fyller en hel langpanne og holder seg noen dagerFortsett å lese «Daimkake»
- DiabetesvaflerDiabetesvafler er laget uten sukker og kan spises av diabetikere. 50 g smeltet smør 4 egg 100 g sukrin goldFortsett å lese «Diabetesvafler»
- Eplekake med rosin, kanel og mandlerEplene henger modne på trærne nå. Hva er vel bedre enn å hente inn noen og lage en deilig, saftig eplekake.Fortsett å lese «Eplekake med rosin, kanel og mandler»
- FastelavnsbollerFastelavnsboller er en tradisjon hos oss. Fastelavn betyr egentlig kvelden før fasten og er dagen som tradisjonelt åpnet den kristneFortsett å lese «Fastelavnsboller»
- Fastelavnsboller – litt morsommereFastelavnsboller kan lages litt morsommere. Det er mest fantasien som begrenser. Jeg gikk litt amokk denne gangen og tok medFortsett å lese «Fastelavnsboller – litt morsommere»
- Fiskeburger i pommes stripesbrødFiskeburger i pommes stripesbrød er laget med en blanding av malt og finhakket fisk. Den er saftig og har enFortsett å lese «Fiskeburger i pommes stripesbrød»
- Flettekrans – en luftig og smakfull enFlettekrans er nydelig gjærbakst, hvor fyllet kan varieres etter det du har lyst på. Denne oppskriften gir en lekker ogFortsett å lese «Flettekrans – en luftig og smakfull en»
- FlettestengerFlettestenger er en av yndlingsgjærbakstene mine. Denne oppskriften gir to flotte, luftige flettestenger. Som alltid, er det smart å laFortsett å lese «Flettestenger»
- Franske makroner med kanelFranske makroner med kanel er helt fantastisk, synes jeg. De kan varieres i det uendelige og det er vel bareFortsett å lese «Franske makroner med kanel»
- Franske makroner med salt karamellFranske makroner med salt karamell høres kanskje rart ut, men det smaker ikke salt, den bare gir karamellen litt bedreFortsett å lese «Franske makroner med salt karamell»
- Fresas con cremaFresas con crema eller jordbær med krem er en helt nydelig dessert og den er ikke vanskelig å lage. OppskriftenFortsett å lese «Fresas con crema»
- Glutenfrie Chocolate Chip CookiesGlutenfrie Chocolate Chip Cookies kan lages i mange varianter. Denne utgaven er med nøtter og både mørk og hvit sjokolade.Fortsett å lese «Glutenfrie Chocolate Chip Cookies»
- Gratinerte nachos med kyllingGratinerte nachos med kylling er en deilig variant av fredagstacoen og en favoritt hos oss. Nachos brukes i hele Latin-AmerikaFortsett å lese «Gratinerte nachos med kylling»
- Gratinerte tortillachipsGratinerte tortillachips er enkelt å lage til mange, siden du brer tortillaene utover stekebrettet, legger fyllet oppa, ost på toppenFortsett å lese «Gratinerte tortillachips»
- Grillet banan med smeltet sjokoladeGrillet banan med smeltet sjokolade og is er både godt og enkelt og når du først griller, er det lettvintFortsett å lese «Grillet banan med smeltet sjokolade»
- Gros eplekakeGros eplekake er en perfekt godbit, enten som dessert eller til kaffen. Du kan gjerne servere den med pisket krem,Fortsett å lese «Gros eplekake»
- Grove og mye sunnere hamburgerbrødGrove og mye sunnere hamburgerbrød er et godt alternativ, dersom du ønsker et sunnere kosthold. Som med annen gjærbakst, erFortsett å lese «Grove og mye sunnere hamburgerbrød»
- HawaiipizzaHawaiipizza er pizza med ananas, bacon og skinke. Den aller første Hawaiipizzaen ble til på en restaurant i Ontario iFortsett å lese «Hawaiipizza»
- Hjemmebakte pølsebrødHjemmebakte pølsebrød smaker godt og hvorfor ikke gi ventepølsa et nytt og bedre liv? Denne oppskriften gir 10 flotte pølsebrød.Fortsett å lese «Hjemmebakte pølsebrød»
- Hjemmelaget baconburger med coleslawHjemmelaget baconburger med coleslaw er perfekt, så både om du er glad i burger, og om du ikke er det,Fortsett å lese «Hjemmelaget baconburger med coleslaw»
- Hjemmelaget jukselasagneHjemmelaget jukselasagne går mye raskere en vanlig lasagne og det smaker like godt som den originale lasagnen også. Jukset bestårFortsett å lese «Hjemmelaget jukselasagne»
- Hjemmelaget saftisHjemmelaget saftis tilhører barndommens minner for mange av oss. Du får kjøpt former mange steder, både i litt større matbutikker,Fortsett å lese «Hjemmelaget saftis»
- Hjemmelaget vaniljeis med urtesukkerHjemmelaget vaniljeis med urtesukker er helt nydelig. Jeg husker godt den aller første gangen jeg lagde is. Det var påFortsett å lese «Hjemmelaget vaniljeis med urtesukker»
- Horn med ost- og skinkefyllHorn med ost- og skinkefyll er en deilig lunsjrett og super å ta med på tur. Denne oppskriften gir 32Fortsett å lese «Horn med ost- og skinkefyll»
- Hvetekringle med vaniljekrem og makronfyllHvetekringle med vaniljekrem og makronfyll er knallgodt og oppskriften gir en lekker og luftig hvetekringle. Det smart å la gjærdeigFortsett å lese «Hvetekringle med vaniljekrem og makronfyll»
- Hvit KvikkLunsjkakeHvit KvikkLunsjkake er perfekt til deg som liker lys og hvit sjokolade best. Jeg dynker den, så den blir saftigFortsett å lese «Hvit KvikkLunsjkake»
- Hvit pizza med bacon og ananasHvit pizza med bacon og ananas er ikke så vanlig, men veldig godt. Jeg blir stadig mer glad i hvit pizzaFortsett å lese «Hvit pizza med bacon og ananas»
- Hvit pizza med kalkun og baconHvit pizza med kalkun og bacon er ikke så vanlig, men veldig godt. Jeg anbefaler virkelig å prøve. Den erFortsett å lese «Hvit pizza med kalkun og bacon»
- Hvit pizza med kjøttdeigHvit pizza med kjøttdeig er ikke like vanlig som den med tomatsaus, men smaker veldig godt. Denne er laget medFortsett å lese «Hvit pizza med kjøttdeig»
- Hvit sjokoladeterrinHvit sjokoladeterrin kan minne om sjokoladepudding. Den er mektig, så en liten bit er nok per person. 200 g hvitFortsett å lese «Hvit sjokoladeterrin»
- JordbærcoulisJordbærcoulis er en deilig dessertsaus, som bl.a. passer til iskrem, riskrem, panna cotta, semule- og sagopudding. Til jordbærcoulis kan duFortsett å lese «Jordbærcoulis»
- Kanel i svingen – kanelbollerKanel i svingen – kanelboller er veldig godt. Jeg lager alltid dobbel porsjon, steker det jeg ikke skal bruke noenFortsett å lese «Kanel i svingen – kanelboller»
- Kanelknuter med eplerKanelknuter med epler er luftige, saftige og smaker veldig godt. Kunsten med vellykket gjærbakst er lang eltetid og lang tidFortsett å lese «Kanelknuter med epler»
- Kanelsnurrer med eplerKanelsnurrer med epler smaker friskt og godt med epleterninger til alt det søte. De kan gjerne lages med pæreterninger også,Fortsett å lese «Kanelsnurrer med epler»
- KaramellbrowniesKaramellbrownies er veldig mektig, så jeg bruker den kun til dessert. Den smaker ekstra godt sammen med vaniljeis. Brownies: 275 gFortsett å lese «Karamellbrownies»
- Karamelldrøm med popcornKaramelldrøm med popcorn er en nydelig dessert, som mannen min har funnet opp. Om du ikke vil lage egen karamellsaus,Fortsett å lese «Karamelldrøm med popcorn»
- Karamellkaker – den deilige broren til havreflarnKaramellkaker kan ligne litt på havreflarn, men jeg synes de smaker mye bedre. Dette er en av de eldste småkakeneFortsett å lese «Karamellkaker – den deilige broren til havreflarn»
- Karamellsaus med saltKaramellsaus med salt passer til is og flere andre desserter. Den er også deilig til f.eks. eplekake. Den smaker allerFortsett å lese «Karamellsaus med salt»
- KransekakeKransekake ble laget allerede på 1600-tallet og har siden det hørt hjemme i alle finere selskaper i både Norge ogFortsett å lese «Kransekake»
- KransekakestengerKransekakestenger smaker godt og er populært på kakebordet. 500 g mandler 500 g melis 4 eggehviter (må tilpasses) Skåld halvpartenFortsett å lese «Kransekakestenger»
- LakrisfudgeLakrisfudge er helt perfekt godteri, om du er glad i lakris. Du kan gjerne tilsette svart konditorfarge i tillegg, såFortsett å lese «Lakrisfudge»
- LakseburgerLakseburger er sunt og godt og enkelt å lage selv. Jeg har servert dem med burgerbrød, aioli, båtpoteter og littFortsett å lese «Lakseburger»
- Lakseburger med tartarsausLakseburger med tartarsaus smaker godt for både små og store burgerelskere og det er sunnere enn burgere av kjøtt. Lakseburgerne:Fortsett å lese «Lakseburger med tartarsaus»
- Lasagnen til mannenLasagnen til mannen i huset er en av flere lasagneoppskrifter på bloggen. Vi er glade i lasagne hos oss ogFortsett å lese «Lasagnen til mannen»
- Lettvinn iskrem med mandelsponLettvint iskrem med mandelspon er en oppskrift jeg fant i et matblad for mange år siden. Du bruker iskremmaskin omFortsett å lese «Lettvinn iskrem med mandelspon»
- Loffepizza – ostesmørbrød med kjøttsausLoffepizza – ostesmørbrød eller toast med kjøttsaus er perfekt om du har litt loff og noen rester. Den er ogsåFortsett å lese «Loffepizza – ostesmørbrød med kjøttsaus»
- MakaronigratengMakaronigrateng eller makaroniform er lett å like og enkelt å servere til mange. Dette oppskriften er passe til 6 personer,Fortsett å lese «Makaronigrateng»
- MåkeskittMåkeskitt eller vepsebol er fine å lage hvis du har eggehviter til overs. Måkeskitt smaker godt til kaffen, men erFortsett å lese «Måkeskitt»
- MandelflarnMandelflarn smaker godt til jul. men er supre resten av året også, f.eks. som tilbehør til vaniljeis. Dette er oppskriftenFortsett å lese «Mandelflarn»
- Mandelkjernepudding med rød sausMandelkjernepudding med rød saus er en av favorittene mine fra barndommen og jeg er fortsatt veldig glad i denne desserten.Fortsett å lese «Mandelkjernepudding med rød saus»
- Marinert kyllingbryst i burgerbrødMarinert kyllingbryst i burgerbrød er en lettvinn og smakfull rett, som passer godt både til lunsj og middag. Denne oppskriftenFortsett å lese «Marinert kyllingbryst i burgerbrød»
- Marsipanbrød med cocktailbærMarsipanbrød med cocktailbær er koselig å sette frem i julen. Det er hyggelig å lage det selv og barna kanFortsett å lese «Marsipanbrød med cocktailbær»
- MazarinerMazariner er tradisjonelle kaker, som opprinnelig kommer fra Sverige. Den er ikke vanskelig å lage og er super å haFortsett å lese «Mazariner»
- Meksikansk form med kyllingMeksikansk form med kylling er en ide sønnen min fikk og den er godt likt av både små og store. DenFortsett å lese «Meksikansk form med kylling»
- Million Dollar SpaghettiMillion Dollar Spaghetti er en deilig variant av spagetti, som ligner lasagne. Det er lurt å la kjøttsausen koke lenge,Fortsett å lese «Million Dollar Spaghetti»
- Minas cupcakes med blåbær og jordbærMinas cupcakes med blåbær og jordbær smaker friskt og deilig og passer like godt til dessert, som til kaffen. DenFortsett å lese «Minas cupcakes med blåbær og jordbær»
- Minas cupcakes til baby shower, barnedåp eller navnefestMinas cupcakes til baby shower, barnedåp eller navnefest kan selvfølgelig brukes i en hvilken som helst anledning. De er lekreFortsett å lese «Minas cupcakes til baby shower, barnedåp eller navnefest»
- Minas glutenfrie eplepaiMinas glutenfrie eplepai både ser fantastisk ut og smaker godt, også for oss uten cøliaki. 150 g smør 150 gFortsett å lese «Minas glutenfrie eplepai»
- Minas suksessterteMinas suksessterte er lekkert pyntet, med roser som er satt på med sprøytepose i tillegg til sjokolade som er smeltetFortsett å lese «Minas suksessterte»
- Minas vaniljecupcakes med bringebær og blåbærCupkakes smaker godt, enten som kos til kaffen, eller som dessert, med is til. I denne oppskriften kan du bytteFortsett å lese «Minas vaniljecupcakes med bringebær og blåbær»
- Minas vaniljecupcakes med jordbærCupcakes smaker godt og er kjekt å ha i fryseren til du får gjester. Disse har et helt jordbær iFortsett å lese «Minas vaniljecupcakes med jordbær»
- Mocktail av klementinMocktail av klementin er en alkoholfri drink og super for både store og små, om du har igjen klementiner etterFortsett å lese «Mocktail av klementin»
- Mormors veldig lettvinne og billige pastarettMormors veldig lettvinne og billige pastarett er ikke fantastisk, men den er virkelig en av mine barndoms store favoritter. MormorFortsett å lese «Mormors veldig lettvinne og billige pastarett»
- Munker med mammas frysetøyMunker med mammas frysetøy smaker godt, både som frokost, lunsj, dessert og som kveldskos. Stefaren min har vokst opp medFortsett å lese «Munker med mammas frysetøy»
- Overdådig eplekakeDenne eplekaken er mektig, smakfull og passer perfekt sammen med iskrem til dessert. Den overdådige smaker helt fantastisk når denFortsett å lese «Overdådig eplekake»
- PandanisPandanis er laget av pandanblader, som vokser sørøst i Asia . Smaken kan minne litt om vanilje og du fårFortsett å lese «Pandanis»
- PåskepikekyssPåskepikekyss er lekker gulfarget marengs, som er fine å pynte kaker og desserter med, eller kose seg med som godteri.Fortsett å lese «Påskepikekyss»
- Pasta med kjøttboller fra Lady og LandstrykerenPasta med kjøttboller fra Lady og Landstrykeren er vel et av de mest legendariske måltidene i verden. Pasta med kjøttbollerFortsett å lese «Pasta med kjøttboller fra Lady og Landstrykeren»
- PeanøttkakerPeanøttkaker smaker godt og er supre å lage sammen med barn, siden de er enkle å lage og det ikkeFortsett å lese «Peanøttkaker»
- PeppermyntekulerPeppermyntekuler smaker godt og kan fint lages med de minste barna. Jeg har rullet i strøssel som er sølv ogFortsett å lese «Peppermyntekuler»
- PikekyssPikekyss er små marengstopper, som er enkle og billige å lage. De trenger bare litt tid i ovnen, på lavFortsett å lese «Pikekyss»
- PistasjknuterPistasjknuter er en av mine gjærbakstfavoritter. Kunsten med gjærbakst er å ha god tid, eller å finne på noe annetFortsett å lese «Pistasjknuter»
- PizzaPizza var noe de bare spiste i Italia, da jeg var liten. Jeg var i den eneste familien jeg vissteFortsett å lese «Pizza»
- Pizza – mange spennende varianterDa jeg var liten, var pizza for de fleste, noe de spiste i Italia. Jeg var i den eneste familienFortsett å lese «Pizza – mange spennende varianter»
- Pizza med 6 oster og olivenPizza med 6 oster og oliven er den perfekte pizzaen for osteelskere. Jeg synes pizza med fire oster, eller pizzaFortsett å lese «Pizza med 6 oster og oliven»
- Pizza med skinke og ananasPizza med skinke og ananas har vel blitt en klassiker. Jeg synes ananas smaker friskt og god på pizza og balansererFortsett å lese «Pizza med skinke og ananas»
- Pizza twistersPizza twisters er fint som turmat, til tapasbordet og ikke minst til barnebursdag. De kan serveres både varme og kaldeFortsett å lese «Pizza twisters»
- PizzabollerPizzaboller er veldig kjekk turmat, lunsj og passer godt i barnebursdag. De smaker godt både varme og kalde. Deigen: 550Fortsett å lese «Pizzaboller»
- Pizzabunn550 g mel, helst tipo 00 1 ts salt 1/2 pk pizzagjær 1 ss honning 1 ss olivenolje Ca. 3Fortsett å lese «Pizzabunn»
- PizzasnurrerPizzasnurrer er deilig til middag, kveldskosen, barnebursdag eller som turmat. De smaker godt både nystekte, oppvarmet, lunkne og kalde. Bunnen: Fortsett å lese «Pizzasnurrer»
- Pølsefest med spagettiPølsefest med spagetti er perfekt til barnebursdag, eller om du bare har lyst til å gjøre noe gøy med barna ellerFortsett å lese «Pølsefest med spagetti»
- Potetlomper – potetkakerTuvas lomper smaker nesten som min oldemors potetkaker. Et av de store barndomsminnene for meg, var når min oldemor, KarenFortsett å lese «Potetlomper – potetkaker»
- PotetvaflerPotetvafler er lettvint og mettende. Prøv dem til lunsj eller kveldsmat. 4 egg 4 dl melk 3 dl hvetemel 1Fortsett å lese «Potetvafler»
- RabarbrasaftRabarbrasaft smaker godt og er enkelt å lage selv. Rabarbrasesongen er her og om du ikke har rabarbra i hagen,Fortsett å lese «Rabarbrasaft»
- Randis vaflerAlle som har vært i den gamle turnhallen i Hokksund, har nok et forhold til Randis vafler. Hun lagde røreFortsett å lese «Randis vafler»
- RisbollerRisboller lages ofte med mørk sjokolade. Jeg er mer glad i lysere sjokolade, så denne oppskriften passer meg godt. DuFortsett å lese «Risboller»
- Riskrem med jordbærsausRiskrem med jordbærsaus hører julen til for mange av oss. Jeg lager alltid mer risgrøt enn jeg trenger og servererFortsett å lese «Riskrem med jordbærsaus»
- RislapperRislapper er smart å lage, når du har rester av risgrøt eller kokt ris etter middagen og det smaker godtFortsett å lese «Rislapper»
- Rocky RoadRocky Road smaker så godt at du nesten ikke kan stoppe å spise, så jeg lager det bare når viFortsett å lese «Rocky Road»
Se innlegg for å abonnere på nettstedets nyhetsbrev.
- Rødgrøt med fløteRødgrøt med fløte er en ekte dansk sommerklassiker og det smaker kjempegodt med sommerens solmodne bær. Du kan mikse og matcheFortsett å lese «Rødgrøt med fløte»
- Rullekake med hasselnøtter, sjokolade og bananRullekake med hasselnøtter, sjokolade og banan er nok min favorittrullekake. Den kan serveres både som dessert og som en kake tilFortsett å lese «Rullekake med hasselnøtter, sjokolade og banan»
- Salt karamellpanna cottaSalt karamellpanna cotta er en nydelig vri på den vanlige panna cottaen. Panna cotta er italiensk og betyr kokt fløteFortsett å lese «Salt karamellpanna cotta»
- Sarah BernardMoren min lager alltid Sarah Bernard i langpanne til jul. Den smaker nydelig og den kan oppbevares i biter iFortsett å lese «Sarah Bernard»
- Semulepudding med bringebærcoulisSemulepudding er en av barndommens yndlingsdesserter, for meg. Da jeg var barn, trengte egentlig ikke den røde sausen, som jegFortsett å lese «Semulepudding med bringebærcoulis»
- SjokoladelavakakeSjokoladelavakake eller chocolate lava cake er en liten sjokoladebombe av en dessert. Om du liker sjokoladefondant, vil du garntert likeFortsett å lese «Sjokoladelavakake»
- Sjokolademuffins med nøtterSjokolademuffins smaker godt for både liten og stor. Om du skal servere dem til barn, kan det være lurt åFortsett å lese «Sjokolademuffins med nøtter»
- SjokoladepuddingSjokoladepudding er en barndomsfavoritt for de fleste. Hjemmelaget sjokoladepudding er enkelt å lage og så mye bedre enn ferdigkjøpt. DenneFortsett å lese «Sjokoladepudding»
- Sjokoladepudding med vaniljesausSjokoladepudding med vaniljesaus er vel kanskje yndlingsdesserten fra barndommen til de fleste. Den smaker aller best hjemmelaget og det erFortsett å lese «Sjokoladepudding med vaniljesaus»
- Sjokoladepynt til kaker eller desserterSjokoladepynt ser mer avansert ut enn det er. Jeg pleier å lage opp litt, når jeg først er i gang ogFortsett å lese «Sjokoladepynt til kaker eller desserter»
Se innlegg for å abonnere på nettstedets nyhetsbrev.
- SjokoladesausSjokoladesaus kan brukes til både desserter og kaker og den smaker godt, både lunken og kald. 3/4 dl fløte 1/2Fortsett å lese «Sjokoladesaus»
- SkolebrødSkolebrød var en av mine barndomsfavoritter. Jeg spiste alltid rundt kanten først og sparte det gule til slutt. Jeg gjørFortsett å lese «Skolebrød»
- SkolebrødstangSkolebrødstang smaker deilig og er ikke vanskelig å lage. Skolebrød var en av mine barndomsfavoritter. Jeg spiste alltid rundt førstFortsett å lese «Skolebrødstang»
- Sloppy JoeSloppy Joe er en rett fra USA, som er enkel og kjapp å lage. Den er ikke min favoritt, menFortsett å lese «Sloppy Joe»
- Smashburger tacoSmashburger taco, smashed taco eller burgertaco er en populær rett om dagen og går som en farsott over Tik TokFortsett å lese «Smashburger taco»
- SolbærisSolbæris har lekker farge og en smak jeg har elsket siden jeg var liten. Nå har jeg endelig laget detFortsett å lese «Solbæris»
- SommerbærgeléSommerbærgelé er en perfekt sommerdessert. Lag din egen sommerbærgele, så får du den med akkurat de bærene du har lystFortsett å lese «Sommerbærgelé»
- Spagetti bologneseSpagetti bolognese er kanskje den italienske retten vi har spist lengst i Norge. Jeg fikk det servert av moren minFortsett å lese «Spagetti bolognese»
- Superluftige bollerDenne bolleoppskriften har jeg fått av en tidligere nabo og den gir store, lekre og luftige boller. Det som erFortsett å lese «Superluftige boller»
- Svigermors smultringerSvigermors smultringer er verdens beste og det er selvfølgelig hennes oppskrift som brukes her i huset. Jeg oppbevarer dem iFortsett å lese «Svigermors smultringer»
- Taco tubs med kylling, guacamole og hjemmelaget salsaTaco tubs er lettere å spise enn tacoskjellene, så jeg foretrekker ofte dem. Vi lager alt tilbehøret fra bunnen. DetFortsett å lese «Taco tubs med kylling, guacamole og hjemmelaget salsa»
- TacoformTacoform er en fin avveksling fra den vanlige fredagstacoen. Den inneholder ris, så du trenger ikke lefser eller tacoskjell, menFortsett å lese «Tacoform»
- TacopaiHvorfor ikke variere fredagstacoen litt, med å lage en velsmakende tacopai? Du kan gjerne bruke rester fra fredagstacoen. Paibunn: 150Fortsett å lese «Tacopai»
- Tacopizza – texmexpizzaTacopizza eller texmexpizza kan gjøres så sterk eller svak du ønsker og du kan også variere tilbehøret. Jeg synes denFortsett å lese «Tacopizza – texmexpizza»
- Tacopizza med kyllingTacopizza med kylling er populært hos oss og en fin variasjon på fredagstacoen. Du kan gjøre tacopizza mildere eler sterkere,Fortsett å lese «Tacopizza med kylling»
- TacosmørbrødTacosmørbrød er ostesmørbrød men texmex-smak og perfekt når du har tacorester. Du får brukt både kjøttsausen, salsaen, osten og guacamoleFortsett å lese «Tacosmørbrød»
- Texmexpizza med kyllingTexmexpizza med kylling er en fin måte å variere fredagstacoen på og denne, med kylling, smaker godt for både barnFortsett å lese «Texmexpizza med kylling»
- Tuvas lapperTuvas lapper er nydelige, spesielt når de er nystekte og fortsatt varme. Hun steker dem på takke, men om duFortsett å lese «Tuvas lapper»
- TwixiskakeTwixiskake er ikke vanlig å få servert, men de fleste har vel smakt Twixsjokolade. Om du synes den er god,Fortsett å lese «Twixiskake»
- VaffelchipsburgerbrødVaffelchipsburgerbrød en en ny og spennende burgerbrødvariant. Den er enkel å lage og smaker skikkelig godt. Du kan enten lageFortsett å lese «Vaffelchipsburgerbrød»
- VaflerVafler er vel noe av det norskeste du kan servere. Vi har flere vaffeljern, men jeg synes traktorjernet, som disseFortsett å lese «Vafler»
- Vafler med is og bær til dessertVafler med is og bær til dessert passer utmerket til dessert og kan varieres etter smak og årstider. Vafler: 8Fortsett å lese «Vafler med is og bær til dessert»
- Vaniljeis med krokanVaniljeis med krokan er en kjent og kjær klassiker. En deilig variasjon er å servere vaniljeis med et dryss hjemmelagetFortsett å lese «Vaniljeis med krokan»
- VaniljeknuterVaniljeknuter er fantastisk deilig gjærbakst og se ser mer kompliserte ut enn de er. 7 dl lunken melk 140 gFortsett å lese «Vaniljeknuter»
- VaniljekremVaniljekrem er nydelig til både forskjellige desserter og kaker, f.eks. eplekake. Denne oppskriften gir ca. 10 dl vaniljekrem, som smakerFortsett å lese «Vaniljekrem»
- Varm sjokolade med kremVarm sjokolade med krem er kjempegodt på kalde høst- eller vinterkvelder. Du kan bruke den kokesjokoladen du liker best, forFortsett å lese «Varm sjokolade med krem»