Biffsnadder

Biffsnadder er kjent fra de fleste gatekjøkken og kan enkelt lages hjemme. Om du vil legge sjela i denne retten, kan du lage alt fra bunnen, men du kan også kjøpe ferdig bearnaisesaus, frosne pommes noisettes og ferdig strimlet kjøtt.

Pommes noisettes:

Følg anvisning på pakka, eller lag fra bunnen, som du finner oppskrift på HER.

Bearnaissaus:

Varm forsiktig opp ferdig saus fra beger, lag av pakke eller fra bunnen av, som du finner oppskrift på HER.

Biffsnadder:

800 g biffkjøtt i strimler
2 ss smør og 2 ss rapsolje til steking
2 løk i strimler

Ev. 1 pk sopp i skiver
1 rød paprika
Grillkrydder og pepper

Brun biffkjøttet raskt på høy varme, tilsett løk (og ev. sopp) og brun videre, til løken får litt farge. Tilsett paprika og brun videre, mens du rører i ett par minutter. Smak til med krydder og server rykende varmt.

Server biffsnadder med en frisk salat, pommes noisettes og bearnaisesaus.

Biffsnadder med en frisk salat, pommes noisettes og bearnaisesaus
Biffsnadder med en frisk salat, pommes noisettes og bearnaisesaus

 

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese