Blomsterpottedessert er ikke helt det den ser ut som. Ikke la deg skremme, den smaker godt, er enkel å lage og morsom å sette på bordet til gjestene.
1 pk oreokjeks, skrap vekk kremen og knus kjeksen fint med kjevle eller stavmikser
1 boks sjokoladeis etter eget ønske
Sjokoladesaus fra flaske
1 pk daimkuler
Mynte
Spiselige blomster, for eksempel stemor
Legg is, saus og daimkuler lagvis i en potte eller andre ønskede beholdere. Dryss knust kjeks over. Stikk hull med en tynn pinne og sett i fryseren til de skal brukes. Litt før servering (15-20 min.), settes de i kjøleskapet. Sett i spiselige blomster og urtekvister og server blomsterpottedessert.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.