Bohemian mule

Bohemian mule er inspirert av den mer kjente Moscow mule og ble første gang laget av Giovanni Burdi i London, på 1990-tallet. Den blir vanligvis servert i kobberkrus, men du kan selvfølgelig lage den i andre slags krus eller i glass.

1 stor eller 6 små isbiter

1/4 lime, delt i 2 + 1 skive til pynt

4 cl absint

Ingefærøl av god kvalitet, jeg bruker Fever-tree

Legg isbitene i bunnen av kruset (ev. glasset) og hell i absint. Skvis limebåtene oppi og slipp båtene oppi også. Fyll opp med ingefærøl og pynt med myntekvister.

Bohemian mule
Bohemian mule

Du finner mange spennende drinker, både med og uten alkohol her.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her.  Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese