Maten i Brasil er påvirket av både italiensk, spansk, arabisk, afrikansk og asiatisk mat, og er derfor en spennende blanding. Ris og bønner hører med og serveres nesten alltid sammen med retter av kjøtt og fisk.
Oppskrifter fra Brasil:
- Bananpudding
- Brasiliansk kylling med båtpoteter
- Brazillian Sunrise
- Chimichurri
- Chimichurri – en litt annen variant
- Côte de boeuf med bakt potet, kryddersmør og salsa
- Culotte med chimichurri og småsinte ovnspoteter
- Dulce de leche
- Fersk tunfiskbiff
- Flan fra Sør- og Mellom-Amerika
- Friterte plantanas
- Kalvefilet med chimichurry og småsinte ovnspoteter
- Kalvefilet med salsa og båtpoteter
- Kokospudding
- Maistortilla
- Moqueta med klippfisk
- Oksefilet med chimichurry og soppstuing
- Pão de Queijo (Brasiliansk ostebrød)
- Pizzadagen
- Rekecocktail med sting og avokadokrem
- Salsa
- Småsinte ovnspoteter
- Svinefilet med pommes noisettes og chimichurri
- Tomatcouscous
- Tomatsalsa – min aller beste
- Tortillas