Bringebærspritz er en knallgod drink og en av mine absolutte favoritter. Bringebær- og myntesirupen har god holdbarhet, om den oppbevares kaldt og den gjør at smaken blir naturlig og frisk.
Bringebær- og myntesirup:
2 dl vann
200 g sukker
200 g bringebær
10 mynteblader
Kok opp vann og sukker. Tilsett bringebærene, klem saften ut av dem og tilsett mynteblader. La blandingen trekke i 1 time, før du siler vekk bærene og bladene og setter sirupen kaldt.
Bringebærspritz:
1 dl Vermouth Bianco
1 dl bringebær- og myntesirup
1,5 dl Prosecco
1/2 dl sodavann
Hell alle ingrediensene i et stort glass med is og pynt med et mynteblad.

Du finner mange spennende drinker, både med og uten alkohol her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.