Brød er en viktig del av kostholdet i veldig mange land. Menneskene har bakt i over 8000 år. Det startet i det gamle Persia (Iran/Irak) og i Egypt) og har spredd seg til store deler av verden i en eller annen form. Noen av dem har jeg samlet her.
- Aloonan
- Bagels
- Baguetter
- Bake brød i pizzaovnen
- Blomsterfoccacia
- Brioche pølsebrød
- Briocheburgerbrød
- Bullet nan
- Burgerbrød
- Chapati
- Deilig, hjemmebakt brød
- Fine rundstykker med frømiks
- Fint grytebrød
- Fletteloff
- Foccacia
- Foccacia
- Fylt brød
- Fylt loff
- Glutenfritt fiberbrød
- Goorasa
- Gratinert hvitløksbrød med bacon
- Grovbrød med økologisk svedjerugmel
- Grove og mye sunnere hamburgerbrød
- Grove rundstykker
- Grove rundstykker med müsli
- Grovt grytebrød
- Hjemmebakte pølsebrød
- Horn
- Hvitløk og urter i svingen – hvitløks- og urtesnurrer
- Hvitløkssnurrer med urter
- Keema naan (kima nan)
- Khobz, khoubz, khobez, khubez, khubooz, kesra, agroum
- Kjempegode og luftige rundstykker
- Luftig og kjempegod loff
- Luftig olivenbrød
- Maistortilla
- Masalanan
- Møljebrød
- Møljebrød – flatbrød
- Møljebrødbrød
- Nanbrød med chili
- Nanbrød med hvitløk – knallgode
- Nanbrød med hvitløk og koriander
- Nanbrød med koriander
- Nanbrød med løkfrø (Nigellafrø)
- Nawabinan
- Olivenbrød
- Olivenbrød med urter og soltørka tomater
- Øllebrød
- Paneernan
- Pannebrød
- Pão de Queijo (Brasiliansk ostebrød)
- Peshwarinan
- Pita – pide – pitka – pitta – pyada – lepinje – aish baladi
- Posna Pogača
- Potetlomper – potetkaker
- Ramadan pidesi
- Rundstykker med oliven og soltørket tomat
- Saftig brytebrød
- Saftig grovbrød
- Saftig hverdagsbrød
- Saftig og sprøtt valnøttbrød
- Salte kjekspinner
- Soltørka tomat- og olivenbrød
- Steam buns – Gua bao
- Suppebrød med potet
- Surdeigsbrød
- Tarte flambée
- Tortillas
- Tuvas gode frøkjeks
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.