Bruschetta er en italiensk rett med sprøstekt brød, smurt med hvitløk og olivenolje. På brødet legges deilig tomatblanding, olivenolje og balsamico. Det er lett å lage og smaker nydelig.
1 landbrød i skiver
Hvitløk
1pk. minitomater delt i 4
1/2 slangeagurk i terninger
1 finhakket rødløk
1 paprika i terninger
Litt finhakket basilikum
Mozzarellaputer
Spekeskinke
God olivenolje
Tyktflytende balsamico
Landbrødet pensles med olivenolje og smøres med hvitløk fra fedd på begge sider. Legges dem i varm panne til de er gylne og sprø på begge sider.
Bland tomater, slangeagurk, rødløk, paprika og basilikum og legg på toppen. Jeg serverer det med mozzarella, spekeskinke, god olivenolje og en tyktflytende balsamico.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.