Bruschetta

Bruschetta

Bruschetta er en italiensk rett med sprøstekt brød, smurt med hvitløk og olivenolje. På brødet legges deilig tomatblanding, olivenolje og balsamico. Det er lett å lage og smaker nydelig.

1 landbrød i skiver

Hvitløk

1pk. minitomater delt i 4

1/2 slangeagurk i terninger

1 finhakket rødløk

1 paprika i terninger

Litt finhakket basilikum

Mozzarellaputer

Spekeskinke

God olivenolje

Tyktflytende balsamico

Bruschetta
Bruschetta

Landbrødet pensles med olivenolje og smøres med hvitløk fra fedd på begge sider. Legges dem i varm panne til de er gylne og sprø på begge sider.

Bland tomater, slangeagurk, rødløk, paprika og basilikum og legg på toppen. Jeg serverer det med mozzarella, spekeskinke, god olivenolje og en tyktflytende balsamico.

Bruschetta - deilig smak av Italia
Bruschetta

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese