Carpaccio er laget av rått kjøtt. Om du ikke liker rått kjøtt, eller ikke får tak i, kan du bruke roastbeef.
Carpaccio er en nydelig forrett og kan varieres etter humør og fantasi. Det viktige er at kjøttet er av god kvalitet. Denne gangen har jeg bedt Meny om å skjære ferdige okseskiver for meg. Da får jeg det fordelt på plastark, som er passe til en person. Jeg beregner ca. 100 g per person.
Tynne skiver oksekjøtt av god kvalitet
Pistasjkjerner
Parmesanskiver
Basilikumblader
Olivenolje av god kvalitet
Balsamico
Flaksalt og pepper
Legg okseskivene utover tallerkener. Fordel hakkede pistasjkjerner, parmesan og basilikumblader over. Ved servering, risles det over litt god olivenolje og en tyktflytende balsamico. Til slutt har retten fått et dryss nykvernet salt eller flaksalt og pepper.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.