Couscoussalat kan nytes alene, eller som tilbehør til stekt eller grillet kjøtt eller fisk.
Couscous:
2 dl couscous
3 dl vann
2 ss kylling- eller grønnsaksfond
Hell couscous, vann og fond i en kjele, kok opp og la stå under lokk til væsken har trukket inn i couscousen. Rør om og avkjøl.
Salaten:
Kald couscous
1 rødløk, finhakket
1 agurk i terninger
2 tomater i terninger
200 g fetaost i terninger
1,5 dl god oliven i skiver
Dressing:
1/2 dl god olivenolje
1 ss rødvinseddik
Salt og pepper
Bland salaten i en bolle. Bland ingrediensene til dressingen, smak til med salt og pepper og hell den over salaten.
Server couscoussalat med godt brød. Du finner brødoppskrifter fra fjern og nær her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.