Death in the Afternoon

Death in the Afternoon er en absintbasert velkomstdrink med anissmak. Death in the Afternoon, eller “Hemmingway champagne”, ble oppfunnet av Ernest Hemmingway.

Absint kommer opprinnelig fra Sveits på slutten av 1800-tallet, men ble populær i kunstnermiljøet i Paris ved århundreskiftet. Den ble om talt som “den grønne fe” og skapte hallusinasjoner.

4 cl absint

Champagne eller annen musserende vin

Hell absint i et godt avkjølt champagneglass, fyll langsomt opp med musserende vin og server.

Death in the Afternoon

 

Du finner mange spennende drinker, både med og uten alkohol her.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her.  Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese