Deilig saus til skalldyr og røkt fisk er svalt og godt i sommervarmen. Om du ønsker å piffe opp skalldyrsmåltidet litt, er denne sausen et godt tips. Den passer også til både grillet og varm- og kaldrøkt fisk. Den er super å sette på koldtbordet, sammen med røkelaks, reker og andre varianter av havets delikatesser.
1/2 rødløk, finhakket
1 potte dill, finhakket
2 dl rømme
2 dl majones
1/2 sitron, kun saften
Salt og pepper
Bland alle ingrediensene godt og smak til med salt og pepper. La deilig saus til skalldyr og røkt fisk stå og trekke i et par timer før den skal brukes.
Du finner masse spennende sausoppskrifter her og skalldyroppskrifter her.
Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din HER. Nyhetsbrevet er helt gratis.
Du kan også følge bloggen på Facebook.