Diabetesvafler

Diabetesvafler er laget uten sukker og kan spises av diabetikere.

50 g smeltet smør

4 egg

100 g sukrin gold

280 g hvetemel

1/2 ts bakepulver

1/2 ts vaniljeekstrakt

1 ts kardemomme

5 dl melk

Rør sammen det tørre og lag en grop i midten. Tilsett melk, egg og smør i midten og rør inn det tørre litt og litt, til du har en jevn røre. La røren svelle i kjøleskapet i minst 15 minutter, gjerne lenger.

Stekes i vaffeljern og serveres med rømme og sukkerfritt syltetøy.

 

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her.  Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese