Eggnog

Eggnog

Eggnog er en gammel tradisjonsdrink, som gjerne blir servert fra Thanksgiving og helt fram til over jul i Australia, USA og Canada. Jeg synes den også passer godt til påske og kan like gjerne serveres kald. Sett den i tilfelle kaldt i minimum 3 timer eller over natten. Noen rører også litt krem rett før servering og da kan den gjerne erstatte en dessert.

4 egg
4 ss sukker
5 dl melk
1 ts vaniljesukker
1 dl brandy
1/4 ts revet muskatnøtt

Visp sammen egg, vaniljesukker og sukker i en kjele. Tilsett melk og varm opp på middels varme under konstant omrøring til den er så tykk at den henger litt igjen på skjeen. Ta kjelen av platen og tilsett brandy.

Hell eggnog over i pene glass og dryss over litt revet muskatnøtt.

Eggnog
Eggnog

Du finner mange spennende drinker, både med og uten alkohol her.

Om du vil abonnere på nyheter fra bloggen, kan du melde deg på ved å sende oss e-postadressen din her.  Nyhetsbrevet er helt gratis.

Du kan også følge bloggen på Facebook.

 

 

 

Hva synes du?

Oppdag mer fra AperitivoMat.no

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese