Denne siden inneholder litt mer eksotisk mat. Noe av det får du kjøpt i velassorterte butikker i Norge og noe er kjøpt i utlandet.
- Carpaccio av hval
- Dorade med middelhavstilbehør
- Dovi
- Fersk tunfisk med nypoteter, minitomater fra egen hage og gremolata
- Fersk tunfiskbiff
- Grillet indrefilet av lama
- Grillet tunfisk med nudler og thaisalat
- Grillet tunfisk med pirrende potetmos og asiatisk agurksalat
- Grillet tunfisk med potetpuré og salsa
- Grillet tunfisk med quinoa, smørdampede rotstrimler og gremolata
- Hval med gremolatapoteter
- Hvalbiff med blåskimmelpoteter
- Hvalbiff med Guropoteter og balsamicosaus
- Hvalbiff med potetmos og rødvinssaus
- Hvalbiff med potetmos og sopp- og løksaus
- Hvalgryte med potetmos
- Island: Islenski Barinn – Fermentert hai
- Island: Islenski Barinn – lundefugl
- Italia: Ut og spise i bakgatene i Verona – spiste noe helt uvanlig
- Kameltagine
- Marinert tunfisk med brokkolini gomaae
- Risotto med tunfisk og pesto
- Sebra med båtpoteter, karamellisert løk og grillet ananas
- Siciliansk tunfisk
- Skatevinger med gremolata
- Sverdfisk med gremolata og italienske bønner med småløk,
- Tunfisk med gremolata og risotto
- Tunfisk med grilla grønnsaker og fennikel- og eplesaus
- Tunfisk med kremet kaperssaus
- Tunfisk med potetsticks og tunfiskmajones
- Tunfisk med salsa verde og bakte tomater
- Tunfisk med sesampoteter og tomatgremolata
- Tunfisk med småsinte ovnspoteter og gremolata
- Tunfisk med smørdampet betemiks og gremolata
- Tunfisk på japansk vis
- Tunfisk som i Nice
- Tunfiskbiff med linser og gremolata
- Tunfiskbiff med potetmos og gremolata
- Tunfisktataki
- Villsvinfilet